Pravila poslovanja

 1. Dogovori o prodaji in pogojih prodaje veljajo samo v pisni obliki.
 2. Pisno naročilo je obvezujoče za kupca.
 3. Običajni dobavni rok za naročeno blago je 3 do 8 dni, dogovorjeni dobavni rok pa je 14 dni, oz. kot je navedeno pri posameznem artiklu ali naknadno sporočeno kupcu. Če blago dostavimo ali obvestimo stranko, da je blago pripravljeno v tem času, se smatra kot da smo obvezo izpolnili. V kolikor kupec zahteva drugačne dobavne roke, jih moramo dogovoriti pisno. V primeru višje sile in izrednih razmer, ki niso nastale po naši krivdi ali v primerih, ko nam niso blaga dobavili dobavitelji in to lahko dokažemo, bo dobavni rok temu primerno podaljšan. V primeru da je dobavni rok daljši od enega meseca, kupec lahko odstopi od naročila. Pridržujemo si pravico, da ne sprejmemo naročila, če kupec ni poravnal vseh svojih tekočih obveznosti.
 4. Cene v spletni trgovini so brez DDV, po obračunu se v košarici DDV doda. Končni zneski za plačilo na predračunu oziroma računu vključujejo 22% DDV. Plačila so mogoča po predračunu ali po povzetju. V primeru plačila po povzetju, vam Pošta Slovenije dodatno zaračuna strošek nakazila po UPN po njihovem aktualnem ceniku, ki se nahaja na http://posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki (cenik ostalih storitev, postavka Vplačilo obrazca UPN).
 5. Vaša cena je cena, ki je ponujena v spletni trgovini. Registrirani uporabniki imajo lahko priznane višje popuste.
 6. Posebna ponudba velja do objave nove cene artikla oziroma do razprodaje zalog.
 7. Če kupec ne izpolnjuje svojih obveznosti in je v zamudi s plačilom, smo upravičeni da naslednje dobave izvedemo le na podlagi predplačila. Vsak poslan opomin zaračunavamo po 10€ z DDV.
 8. Dobavljeno blago ostaja naša last vse dokler računi niso plačani.
 9. Če je pošiljka poškodovana mora kupec narediti zapisnik in pritožbo dostavljalcu blaga. Če ste napisali zapisnik, vam bomo takoj poslali novo blago.
 10. Majhne napake, ki se običajno pojavljajo v prodaji, kot so variacije v kvaliteti, barvi, obliki, teži, designu in so tehnično neizogibne, niso razlog za reklamacijo.
 11. Za vse spore je pristojno sodišče v Ljubljani

Igor Cotman s.p.
Godič 86
1242 Stahovica
Slovenija
ID DDV: SI65190491